Nazlideniz bukaga Sürekli dönüyoruz, bir de geri geri gidiyoruz şuan🤣 Oturması için gün sayıyorum, emekleme ne zaman olursa artık 🥰Hayırlısı. 6 ay 21 günlüğüz…
OncedenGurme bukaga 1 yaşına kadar süründü ama ne sürünmek, ışık hızında :D sonra sıralamaya başladı, tam yürüyecek dedik emeklemeye başladı :D Şimdi 14.5 aylık yürüyor :D
Nazlideniz bukaga Evet, bırakınca jöle gibi yamuluyor çok gülüyorum 🥰 Sağlıklı olsunlar da hepsi olur yavaş yavaş Allah’ın izniyle ❤️
1prens_1prenses_annesi_ bukaga 7 aylık 20 günlüğüz daha yuvarlanıyoruz 2 dakika da desteksiz oturuyoruz sonra düşüyo hemen
bukaga 1prens_1prenses_annesi_ aynı durum desteksiz oturma 2 dk devriliyoruz ve yuvarlanıyoruz tembelizzzzzzz🤣🤣🤣 oturup oynasa rahatlıcam
1prens_1prenses_annesi_ bukaga bende valla aman bi emeklese de peşime dolaşsa diye gün sayıyorum odadan çıkınca kıyameti koparıyo koymuyo bi iş yapayım
bukaga 1prens_1prenses_annesi_ ay aynı aynı oyuncagı eline veriyorum oynamayı gösteriyorum kacıyorum ama basıyor cığlıgı 🤣
bukaga Deletedmom896 ahahahha bizde yerde yuvarlanıyoruz valla ailecek yerde ağlamaması için yanyana yatıyoruz 🤣
KutayinAnnesiii 7.5 aylığız asker gibi sürünüyoruz yerde 😂 popoyu havada tutup 2 bacak atıp hemen yere bırakıyor kendini 🤭 sonra tek koluyla kendini çeke çeke istediği yere gidiyor 😂
Domino bukaga yanlış anlamayın da şu emekliyoruz, yürüyoruz laflarını bırakın cocuklarımız bir birey bizimle yapışık ikizmiş gibi konuşmayın 😅
bukaga Domino biz yapısık ikiziz valla bende mama yicem yakında 🤣🤣🤣 yani işimi gücümü bıraktm ki calısan biriyim 🤣