Lulemom Kzeydan-16 su diyolar ama ben sadece su içtiğimde sütüm az oluyor. Her sabah dereotu yiyorum. Gün içinde de fındık ceviz hurma atıştırıyorum. Bide günde kez rezene, ısırganotu, kimyon tohumlarını çay yapıp içiyorum. Bunları yapmazsam süt olmuyor
anayimbenn Kzeydan-16 1 bardak için 1 yemek kaşığı rezene 1 tatlı kaşığı anason Bir tutam ısırgan otu 1 çay kaşığı rendelenmiş muskat 1 çay kaşığı tane kişniş ezilcek ama 1 tatlı kaşığı yada çay kaşığı tane kimyon süzün dinlendirin soğutun sabah akşam bir bardak sütünüz artınca günde bir bardak içersiniz
MyEternalLoveNoyann Kzeydan-16 bulgur pilavı soğan tahin irmik helvası bunlar bende baya etkili oluyor
Elizaninannesii Bilmeyerek mantar sote yedim daha önce hiç kazağıma sütümün çıktığını görmemiştim ilk defa mantarda oldu ve dereotu da işe yarıyor irmik helvası, bulgur pilavı, kuru soğan bende bunlar baya etki ediyor
Kbraba anayimbenn yanlış anlamayın ama muskat Rezene bunlar bebek icin zararlıymış bende bilmeden kullanmıştım hemen bıraktım
MyEternalLoveNoyann Seymaemre-asya34 pekmezle yerseniz daha faydası olur tatlı olduğu için ben pekmezle yada köpük helvayla yiyorum