TheMom33 Arkadaşlar merhaba bebeğim 4.5 aylıktan beri sırt üstünden yüz üstüne dönüyor ama sorun şu ki 6 aylık olmasına rağmen hala geri sırt üstüne dönemiyor. Böyle bir şey yaşayan oldu mu acaba
Umay123 TheMom33 bi sorun değil bu merak etmeyin benim kızım 6 aylık daha yeni yeni o şekilde dönmeye başladı.
mervedmr TheMom33 çok normal benim kızımda öyleydi hatta yürümesini bile geç yapar kesin diyordum 1 yaşında yürüdü
Kelebeklerinannesi Yere bir yorgan, battaniye serip onu da bırakın oyuncakları ile. Farklı poaziyonlarda yatırın ona göre dönüş yapmasını sağlayın. Elbet dönecek merak etmeyin.siz konforlu yerini yapın yeter ona 😀her çocuk da bir olmuyor ayrıca
TheMom33 Kelebeklerinannesi hep de yerde aslında. Ben düz bıraksam da o hemen dönüyor ama işte geri dönme yok:)
Bebeveanne Benim bebeğimde aynı şekilde 4. Aydan beri dönüyor su an 5 aylık ama yüZüstüne gelince geri dönemiyor sıkılınca ağlıyor ben çeviriyorum bol bol dönme egzersizi yapıyorum ama bakalım
TheMom33 Bebeveanne aynen ya içeri beş dk bulaşık yıkamaya flaan gidiyorum. Geri dönemediği için sinirlenip ağlıyor 😄