ilahiyatci_Mom Tugbaca lavabo için kullanıyorum doğadan markasınınki en iyisi bana o bakımdan cok fayda ediyor haricen kullanmıyorum ama en iyisi doğadanın
Linaaaammm Tugbaca Kayısı çayını zayıflamak için içicekseniz zayıflatmaz öyle bi özelliği yok sadece metopolizma hızlandırır yani ayrıca uzun kullanımda bağırsak da sorun yapar ben kendim de kullandım ama ara sıra kabızlık probleminde sadece oda şöyle gece yatarken beni uykumdan kaldırırdı sancı yaparak sonra yengem bağırsakları tamamen bozuldu kayısı çayı içmekten sürekli uzun süre tuvalete çıkamadı 1 hafta kadar sonra da kolonoskopi falan yapıldı çok gitti bu yüzden doktora çok çekti eğer kullanacaksınız dikkatli kullanın basit gibi görünen ama bağırsağın genel çalışma sistemini bozan şeyler ayda iki üç kafi şahsen bende öyle kullanıyorum bi sorun yaşamadım ☺️
Roseses Ben sindirim için kullanıyorum hemoroid sorunum var kabız olmamam gerekiyor, bir gun yeşil çay bir gun kayısı çayı olacak şekilde gun aşırı tüketiyorum, yemekten kısmayınca ben kilo verdirici bir etkisini görmedim açıkçası 🙈