Ooo dibimden ayrılmıyor sadece onunla ilgileneyim istiyor babasıyla sohbet etmeme izin vermez hemen yapışır göğsüme vurur cekistirir . bide bir oyun oluşturdu kendine ben söylerim o alkışlar anneni seviyorsan alkışla başlar eleri çarpmaya kahkahalarla havada sürekli memede olmak istiyor şu sıralar. Sarılmayı daha bilmiyor gel sarılalım diyorum geliyor acıyor ağzını meme istiyot galiba öyle sevgisini gösteriyor bana babasıyla beraber olduğu zaman gözlerimin içine bakar ona baktığım an başlar mızmızlanmaya ve yanıma gelmek ister 😀 ismiyle seslendigimde gel ben bu odadayım filan diyorum eeh hiih gee die cevap veriyor çok şükür birbirinizle iletişim kurabiliyoruz fakat hep yanında olayim istiyor bi diğeri ise emzik agzinda memeye sarılmak ister bıraksam bütün gün öyle kalır . emekliyor esyalara tutunarak yürüyor diyecem değil koşuyor 😀😀 annnnne baba dede detet tiiih der 🙏 çekmeceleri karıştırmayı cok seviyor evi dağıtıyor artik yastik lar her yerde elbise dolabı die bir şey kalmadı elbiseler evde geziyor diyebilirim😀 laboya girdiğim zaman kapida bekler bazen aglar bazen sadece orda bekler beni bazen kapiyi vurur iddde dedddt der bende cevap veririn icerden şarkı söylerim oturur dinler ben ben susunca tekrar baslar aglamaya . her hali cok güzel kurban olurum yaratana ben . Allah herkese değil de halledene anne baba olmayi nasip etsin inşallah. Hoşça kalın 😘🙏🥀 biraz uzun ve karmasik oldu k.b.