Bsrsyy94 Kızlar bebeğim 14 aylık ve altı çekmeceli bi montessori yatağımız var. Ben yavaş yavaş yatağında yatırma evresine geçmeye çalıştım ama farkettim ki yandaki korumalar yatağında hoplayıp kendini geriye atan kızım için çok kısa. Düşünüp sonunda çekmeceleri alttan söküp yatağı tabana indirmeye karar verdim. Tamam her şey süper oldu gündüzleri orda yatırmaya başladım dedim ki bi baktım şimdide korumalılardan aşığıya sarkıyor 🥲 çok ikaz etmeden biraz izledim bakalım düşebiliyor mu bu kadar gelişti mi🤦🏼♀️ Derken bugün yine sarkıyordu ki düşerken havada yakaladım. Çıldırcam valla daha biz bu yatağı niye aldık daha yatağı ne şekle sokayım şaşırdım. Benim kız mı azman yoksa ortak çocukların sıkıntısı mı bu?
drn5410 Bsrsyy94 bizimkide öyle canım ben yanına yere yatak attım oraya düşüyor çözüm olarak 15 aylığız
Leman01 Bsrsyy94 deme ya bizde sipariş verdik yarın yada cuma günü gelecek ama biz yüksek olmasın diye özellikle çekmecesiz istedik
Rabiaakeles Bsrsyy94 bizim Montessori yatağımız direkt yerde sadece iç yatapğın yüksekliği var o da 15cm yani düşüp canını acıktabilecrk yükseklikte değil. Uyurken minder koyuyoruz. Bir sıkıntı olmuyor. Keşke korumalı yaptırmasaydınız
drn5410 Bsrsyy94 evet maalesef yanından ayrılmıyorum az önce gene inmeye çalıştı yüksek tarafından düşer gibi oldu bak uf oluyordun dedim kızıyor bana ama gene de geri kalmıyor yapacağından
Bsrsyy94 Leman01 yüksekliğide kalmadı çekmeceleri söktük yatak zemine insin diye ama ne fayda hanımefendi ekşın peşinde korkuluklardan aşığıya sarkıyor. Bileydim böyle olacağını tek ped alırdım atardım halının üstüne yatıyor mu kalkıyor mu zıplıyor mu napıyorsa yapsın
Seren_a Bizde de durum aynı pişman oldum hatta aldigima eşim kenarlarina tahtadan kendi çakıp yükseltti ama eğreti duruyor
Bsrsyy94 Seren_a korkulukları yüksek aslında ama kendini bir şekilde yükseltip sarkıyor aşağıya doğru
Deletedmom5284 Ben marangozda kendim yaptırdım yan korumalıkları normalden uzun, yere yakın şekilde, daha yapım aşamasında bekliyoruz, yanlarına da yer matı koyacağım ama odasını ayırmayı düşünmüyorum yalnız kalmak için çok küçük