Yusufmirza 23 günlük bebeğimin gözlerinde ki sarılık hala geçmedi. Normal mi bilmiyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı?
Patasana_ Yusufmirza 2-3 ay bile geçmeyebilir gözlerinde. Kanında yoksa onu çok dert etme benim kızım 2 aylık olacak nerdeyse yeni geçti gözlerindeki sarılık.
SinemZeynep Yusufmirza uzayan sarılık olabiliyor bizde yaklaşık 20 30 gün çektik kanı temiz di ama hafif gözlerde vardı zamanla düzeldi
Yusufmirza Emziriyorum ama hala geçmedi. Doktor sarılık kalmamış kanın da dedi. Ama gözlerinde hala var 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
SongulAsel Yusufmirza doktor kalmadı dediyse korkma en som gözlerden gidiyor benim kızımda da oldu benim sütümden kaynaklanıyormuş sarılık anne sütü sarılığı dediler en son gözleri düzeldi geçmiş olsun 🙏🏼🥰
Serife_0901 Yusufmirza canım çok normal benim bebeğimin gözlerinden 2 ay sonra kayboldu merak etme geçer
57ezgi Yusufmirza kanında düzeldi çabukta gözünden gitmesi 1 ay sürdü sanırım emin değilim daha fazlada olabilir
Yusufmirza SongulAsel Aa gerçekten mi ilk kez duydum. Sizin ne kadar sürede geçti? Bu arada teşekkür ederim
SongulAsel Yusufmirza aynen kuzum bende ilk defa duydum kan ve idrar tahlili yapıldı bişey çıkmadı meğerse benim sütümden oluyormuş doktor emzirmeye devam et yinede dedi 2 buçuk aylıkken geçti bizimki