Babyluna Kızlar aldım ama 3-4 gün kullandım ne yazik ki sütümünün kesilmesini engelleyemedi koca şişe elimde kaldı . Kullanırsam veya kullanabilirmiyim ne gibi vitaminler vs faydaları var .
Mammamiaa_ Babyluna bende kullandım ama etki etmedi. Önce sıcak bir duş iyi bir masaj baya sert bi masaj memelere yukaridan aşağı. Sonra sağım. Düzenli şekilde ve emzirmek. Stres yapmayın sağimda hiç gelmeyedebilir beyine uyarı verir.
Zzuullaaall Babyluna ben 15 gündür kullanıyorum çok iyi geldi. Bence bir hafta falan devam edin derim, herkeste aynı etki yapmayabilir ama en azından denemedim demezsiniz. Bol su tüketmeyi unutmayın kullanırken🌸
whitechocolatemocha Babyluna canım bende kullanıyorum düzenli kullanmaya devam et 8 tane içiyorum gün içinde yemeklerden sonra
babyrose İmom latte kullanıyorum bende çok kesin bi faydası var diyemem ama en azından kesilmedi sütüm😬 bence kullanmaya devam edim bu dediğinizi çok duydum bende kullanmayı düşünüyorum
Babyluna Zzuullaaall maalesef 1 aydır sütüm kesildi şişe orda duruyor. Süt arttırma dışında kullanabilirmiyim ne işe yarıyor onu öğrenmek istiyorm
Mammamiaa_ Babyluna daha dinç olursunuz b12 eksikliğine iyi geliyor. Saçlarım dökülmedi pek fazla benim. Doğumdan sonra çok dökülüyo ya.
whitechocolatemocha Babyluna saç dökülmesini önlüyor. Yorgunluğa iyi geliyor B12 olduğu için birde maalesef iştahı açıyor