Nilbet Kizlar oglum 7 bucuk aylik oldu ve artik baston arabaya gecis yapmak istiyoruz ancak tam yatsin hafif ve yer kaplamayan bir sey olsun birde gunes tentesi cok onemli . Onerebilceginiz bir urun varmi siz neler kullaniuorsunuz
Janss Nilbet Kraft London Plus bakıyorum ben de . Tente tan kapanıyor ve tam yatar pozisyonu var . Konforlu da görünüyor .
Duygu08 Selamlar , E bebekten baby plus aldım 1 ay oldu kullanıyorum hem az yer kaplıyor hemde yatar pozisyonlu ve kullanışlı diğer baston arabalarına gorede bence kaliteli ve uygun 250 tl şuan fiyatı bilginize 😊
Cigdemkuzeyatasoy Duygu08 bende bulamadım o bebek arabasını 400 tl suan fiyatı sizin baktıgınız hangi modeliydi acaba
Duygu08 Cigdemkuzeyatasoy Kusura bakmayin mesajinizi simdi gordum . Ben direk mağazaya gidip baktım internette yok 250 tl fiyatı gri ve kırmızı var mağazasında mevcut isterseniz görsel atabilirim sizi instagram kullanıyorsanız duygugvnn yollayabilirim resmi
Sevdasoylu elifnur_gl hafif bir araba ben kendim taşıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim ben çok rahat kullanıyorum bebekler içinde gayet konforlu
Cagla87 Hafiflik arıyorsan ohlala öneririm. Alma sebebim 3.8 kg olmasıydı. Tentesi yetersiz, müslin örtüyorum ben
Humus https://www.e-bebek.com/baby-plus-rocket-baston-puset-p-byp-bt1106g/?gclid=EAIaIQobChMI7ZX1yuK94gIVjeJ3Ch2KSQSGEAQYASABEgLwAvD_BwE Bende hafif ucuz birseyler bakiyordum. Ama bunu gordm kullanisli geldi. Yorumlarida cok olumlu. Hala kararsizim bebek arabam war. Daha basit birseyler. bakiyorum. Daha begenipte Alamadim 🤭