alperenli-hayat Merhaba kızlar, bebeğime tarhana tarzı şeyler yedirmek istiyorum sizler veriyor musunuz? Veriyorsanız nerden alıyorsunuz veya kendiniz mi yapıyorsunuz? Organik olmasını istiyorum..
MinnakTosbagm alperenli-hayat Tarhana en sevdiği şey oğlumun normalde kendimiz yaparız ama bu sene malesef olmadı yaşadığımız yerde tanıdığımızın dükkanı var kendi yapıyor ve çok temiz biridir o yüzden ondan alıyorum tarhana, sebzeli erişte vs tarzı ürünleri
Srnsrnsrn alperenli-hayat tarhanayı kayınvalidem yaptı sebzeli tam buğday unu ve ev yoğurdu ile tuzsuz salçasız domatessiz ama unlarını pekmezini aşçı anneden alıyorum orada tarhanada var
ErkekkAnnesii alperenli-hayat oğlum tarhanaya bayılıyor 7 7.5 Ayından beri veriyorum ben ek gıdaya ilk başladığımda beyorganikten aldım bebek tarhanası unlarını ruşeym vs. Bunları kullandım normalde tarhanayı kendimiz yapıyoruz yani annemler yapıyor ama alerji yönünden riske atmak istemedim ilk bebek tarhanasıyla başladım şuan 16 aylık oldu annemin gönderdiğini kullanıyorum normal içinde herşey var yiyoruz zaten bir paket kullandım bebek tarhanasını yetti bize zaten artık hemen hemen herşeyi yiyebiliyor
alperenli-hayat ErkekkAnnesii beyorganiği bende duydum evet Trendyoldan baktım ama bazı kişiler bozuk paket geldi diye yazmışlar yorumlara o yüzden emin olamadım siz hangi siteden getirtiyordunuz
Srnsrnsrn alperenli-hayat aşçıanne diye bir site var bakın isterseniz İnstagram sayfasıda var ben ordan aldım unlarını pekmezini bebe bisküvisini, tarhanada var