Beyza_momss Tam 9 dan beri uğraşıyoruz uyku için altı temiz gazi yok karnı tok oynaştik ta gel gelelim uyku sersemi uyumuyo ama gogusumde uyutuyorum koyuyorum baya bı sonra uyaniyo hemen cildircam 9 dan beri ya
Gizem2312 Beyza_momss canım benimki de öyle daha kajvaltı bile yapamadım sürekli kucağımda uyumak istiyo asla yatağını istemiyo benimki de 20 günlük
nursocum Beyza_momss yaaa daha minicik yarım kundak yapın muhtemelen el kol hareketlerinden uyandırıyor kendini
boncukannesi123 Beyza_momss bugunlerini tadını çıkar eminim bunu söyleyen çok ☺️ Bebeğim 3 ayını bitirdi yeri geliyo kucağımda uyuyo bazen yanımda her ayı her günü o kadar güzel ki bırak koyunca uyumasın 😍 tabi ki alışsın o ayrı ama daha çok erken 4. Aya kadar patron onlar 😎 sonrasında uyku eğitimi verebilirsin
Beyza_momss boncukannesi123 Cikaramiyorum ki sebepsiz ağlamaları krizleri hiç biseyden memnun değil tek memede iyi ondan sonra da kusuyo çok durunca
aminekzl_ Beyza_momss Tam olarak beni anlattin benimki de 51 günlük ve sadece memede duruyor gün boyu böyleyiz emzik de tutmuyor maalesef 🙈🙈 surekli onunla ilgileniyorum ben de durmuyor hiç 😅
boncukannesi123 Beyza_momss fazlasını çıkartıyor hemen hemen bütün bebekler öyle sizin kokunuz ona huzur veriyor 🌸
Gizem2312 Beyza_momss benimki mutlu olunca ana kucağında duruyo bi 15 dakika falan denedin mi onu gönlünü yapana kadar şarkılar söyleyip dans ediyoruz balkona çıkartıyorum kartlarını gösteriyorum hem uyanık durmuş okuyo hem de izin veriyo bana işler için
Beyza_momss Gizem2312 Mutlu değil ki sorun orda uyumak istiyo gözleri gidiyo ama küçük hanım uyumuyo direniyo gözler yarı kapalı ama dalmiyo az bişey sakin olsa olmuyo ya her seferinde böyle uyku zamanı
Beyza_momss aminekzl_ Nereye kadar öyle olcak ama ya memede az fazla durunca bu sefer cikariyo mide den napicagmi şaşırdım iyice Emzik zorla tutturuyorun valla ağzında en azından ağlaması kesiliyo 😢
Beyza_momss boncukannesi123 Veriyo vermesine mutlu oluyodur illaki memede kucağımda ama işte sonrasinda sakin dursa ah birazcık da
Metinim Aynen bizde öyleyiz kucagımda uyuyo dalmasını beklıom yatagına koyuyorum uyanıo ne kahvaltı yapabıldım ne bi iş yapabiliyorum. İşi gücü boş verip alıp kucagıma otursam saatlerce uyur
nursocum Beyza_momss o zaman kucakta uyuyacak alışana kadar benim oğlumda öyle tüm gün koynumda uyurdu sling alabilirsiniz bari rahat rahat kahvaltı yaparsınız