Milicik Kızlar rota virüsü aşısı yaptıracağım. Nerede yaptırılıyor veya nereden alınıyor kendimiz yapabilir miyiz bilen var mı
Yusufagahinannesi Milicik ben eczaneden aldım sağlık ocağı hemşiresi ağzına damlattı marka olarak rotarix aldım
MesNes Milicik ben eczaneden alıp evde babasıyla beraber yaptım ağızdan kolaylıkla damlatıyorsunuz babasıyla oyun yaparken hafif yatay konuma getirdik içirdik tadı güzel o yüzden seviyorlar sonra bir süre kusup tükürmesin diye yatay tuttuk bu kadar
Melooo26 Milicik bizim çocuk doktorumuz ister kendiniz yapın ister aşın gelin ben yapayım ister eczanede yaptırın dedi ben çocuk doktorumuza açıyı alıp götürdüm oral yolla çocuğa veriliyor önemli olan çocuğun kusmaması doktor yaparım dedikten sonra eczaneye gitmedim kendim de yapmaya kalkmadım doktorunuza bir sorun isterseniz
Kayraaamomm Eczaneden alıyorsun aile hekimleri yapıyor dedi benim doktorum, ben de eczaneden alıp aile hekimime gideceğim kendinde yapabilirsin de ne gerek var riske atmaya götür bence hemşireler yapsın
Nobody Liyazynp 370 küsür verdik yanlış hatırlamıyorsam eczanede bulunmuyor pek söylüyorsunuz getirtiyorlar
Yasemin38 Mihrbnnn canım rota virüsünü iyice araştır öyle kararını ver. Çok ağır atlatılan bir hastalık Ben 2 dozunuda yaptırdım.
Begooo Mihrbnnn rota virüsü var aşı onun iöim çok tehlikeli bir virüs ateş ishal kusmayla seyrediyor ve günlerce hastanede yatan bebekler var. Atıp attırmamak sizin tercihiniz çünkü özel aşı. Ama durumunuz varsa attırmanızı tavsiye ediyor bütün doktorlar.2 doz şeklinde atılıyor 2 ile 4.ayda ya da 3 ile 5.ayda attıracaksanız ilk doz için geç kalmış sayılmazsınız
Yasemin38 Milicik eczaneden alıp sağlık ocağında yapyırabilirsin canım. Kutusunu atma 2.doz için gerekli olacak aynı matka olması. Yaptıdığın tarihide not al gelecek ayki aşısı varsa arasında 1 ay geçtiğini hesaplaman için
uygarinannesiyim Begooo biz de 3. Ayda kendimiz eczaneden alıp yaptık.Şimdi oğlum 4,5 aylık 5: ayda 2.dozunu yapıcaz.2 doz arası yani 1. Doz ile 2.doz arası kaç gün olmalı acaba maksimum?