Zynp26- 16 aylık oğlum sabah 7 de uyanıyo mama veriyorum uyuyo sonra 9 gibi tekrar uyanıyo ballı süt veriyorum Kahvaltısı hazır olana kadar acaba yanlış mı yapıyorum beslenme düzenini
Balkizlarim Zynp26- mama okey olur ama saat 9 da kahvaltı hazır olmalı bence bidaha ballı süt tek başına olmamalı kahvaltı ile beraber olabilir hemde saat düzeniniz olur 👌💐
Birkizbirerkekannesiyim Zynp26- yulaf 1adet muz ve pekmez veriyorum uyumazsa eger 1adet yumurtadan omlet veririm)mama yerine mesela yulaf vere bilirsiniz veya pankek tarzi ve s
Ceyo0666 Zynp26- 9 da uyandığında ballı süt vermeyin 7 de verdiği iz için zaten acikmis olur siz hazırlarken d iyice acıkır güzel yer 😘
Zynp26- Verdigim sütleri bitirmiyor yada hic icmiyor kahvaltida iki tane köy yumurtası tereyağ ile pişiriyorum yiyir biz cay icerken çay istedigi icin su ile pekmezi açıp veriyorum biraz peynir veriyorum zeytin falan
Balkizlarim Zynp26- Saat kaçta yapıyor tam olarak 🙈 aslında saat düzeni olması gerek arada ara öğün vs falan 😘😘
Zynp26- Balkizlarim 9 bucuk 10 gibi kahvalti yapiyo 1 bucuk gibi uyutuyorum ne zaman uyanursa o zaman veriyorum diger ögünü bazen iste saat 3 4 ü buluyo
Birkizbirerkekannesiyim Zynp26- bebegim 16aylik ben baska ulkedeyeim Heinz Diye bir marka var onu kullaniyorum internette bakin istersenz
Ceyo0666 Zynp26- aynen büyümüş artik benim.bebegim de 20 aylik bende oyle ilerledim sonra hem kahvaltısı geç oluyor hemde öğünleri sarkıyor
ezogelinn Zynp26- 7 de mama olurda 9 da ballı süt gereksiz onun yerine kahvaltı hazırlayın yanında verebilirsiniz sütü yada öğle uykusuna geçmeden önce uyanincada çorba içer yada yemeğini yer