yunusemree 8 aylık bebek yüzünü çizdi kabuğu da kopmuş. Başına bu durum gelen var mı? Geçer mi ? İz kalır mı? Cildiyeye getiren var mı?😔😔
adanur yunusemree sudo krem sürün geçecektir🤗 ben tecrübe etmedim ama yeğenim hep bir yerini çizip morartırdı. Ablam sudo krem sürerdi akşam sabaha geçerdi
Nazlideniz yunusemree Oğlum ara sıra yüzünü çiziyor kabuk tutup sonra iyileşiyor ben birşey sürmüyorum. Çok küçük izler zaten. Bakıyorum iyileşince iz yok maşallah. Herşeyi ağzına götürdüğü için kremi de yanlışlıkla elinden ağzına alır diye tercih etmiyorum.
Moonlightttt yunusemree çok derin değilse hametan veya madacascol sürün evde vardır. Sudo krem çinko içerdiği için iyileştirir, eğer pişik için kullanmaya devam etmeyecek iseniz o kadar para vermeyin ve hametan ve madacascol de geçirir içlerinde çinko var
Cansunare yunusemree başka bir doktor arkadaşıma danışarak aldım ben onu pek bilinen birşey değil ama doktorunuz tavsiye etmediği sürece kullanmayın ben sormadan kullanmadım
yunusemree Cansunare sudo crem dediğim gibi kabuğu kopmuş tırnak izinde denediniz mi? İzi geçiriyor mu
Cansunare yunusemree daha ilk olduğunda başladım sürmeye onu aksatmadan her gün.kabuk düştükten sonrada devam ettim çok şükür izi kalmadı