Adaababy Maral_sultan korkutmak istemem ama benim ki tam 1 ayda gecto belki benim iltihabim vardı ondan mi bilemem ama bence ki sizin ki normal daha çok erken cok agir kaldirma cok eğilip kalkma geçer inş allah şifa versin ins
Yildizim01 Normal canım tabikide ben sezeyandan sonra 1 ayda anca toparlanabildim tabi bünye meselesi ama korkmana gerek yok çok normal 7 kat kesiliyor dikiliyor
Maral_sultan Yildizim01 peki birşey soracaktım size benim bazen dikişlerim den su geliyor gibi hissediyorum ama bakıyorum birşey yok birşey olmamıştır dimi kan felan olmadığı sürece
Linaaaammm Maral_sultan hayırr hiç bişe olmamıştır korkma 2 gün sonra ben kalkıp ev işi görmüştüm bende tırsıyordum bazen ama öyle bişe olmuyor dikkat et ani hareketlerde bulunmadığın sürece yaranda her hangi bi akıntı vs durumu olmadığı sürece sıkıntı yok ☺️
Yildizim01 Maral_sultan Yok yok canım korkma ablamda 5 gün önce sezeryan oldu onun pansumanini yaparken ondada farkettim su gibi birşey ama dikisinde birşey yoktu büyük ihtimalle terledigi için öyle oluyordur
Maral_sultan Linaaaammm bugün bir anda ani hareket yaşadım kötü birşey duydum bir an korktum o yüzden dedim canım
Linaaaammm Maral_sultan yok yok korkma 5 gün olmuş bile zaten o yapıştırma olduğu için çok çabuk kapanıyor doktorun ne dedi bilemem ama ben ilk günden itibaren yıkandım daha çabuk toparladım ☺️
Ayla14 Benim 8. Günüm hala yürürken yanma, batma oluyor. Çok normal içeride iyileşme devam ediyor. Güvendiğiniz bir yerde yapılmış sarı kantaron yağı çok iyi gelir yaranıza 😊
K_M_Y 6 ay oldu sezeryan olalı yeri geliyor hâlâ ağrım batmam oluyor ama benim çok zorlu geçti inanılmaz kırk gün ağrı çektim diyebilirim eminim kimse benim kadar kotu olmamistir