Minikkizimm MineMinel benimde oyle o aralarda 1 2 saat uyuyor ama bn uyuyamiyorum asla bem dalana kadar geri uyanmis oluyor çok zor rabbim yardimcimiz olsun hepimizin
Linaaaammm MineMinel gerçekten öyle ama Annelik çok başka bir şey Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻 Evlatlarına uzun ömürler versin 😍
alynozkn Minikkizimm ha uyandı uyanacak biraz daha bekleyeyim deyip uyuyamayip saatleri devirmek peki🥺🥺
Uykusuzzz Mom4565 bir bebekte uyku sorunu nasıl olmaz bana biraz özet geçer misin? Çünkü hayatım boyunca böyle bi bebek görmedim de
Mom4565 Uykusuzzz nasıl özet geçeyim anlamadım ama iki çocuğumda da uyku sorunu yaşamadım gün içinde uyumadiklari az uyuduklari oldu ama gece 1 kere bile kalkıp uykusuz kaldığımı bilmem
Minikkizimm alynozkn öyle yapma baktin gördün uyuyor direk yat sende. Ben uykum acildimi bikere geri tekrar hemen uyuyamiyorum yatiyorum bn uykuya dalana kadar o mikirdanmaya basliyor
MineMinel Hepimize Rabbim güç kuvvet versin gerçekten çok zor çok artık bünyem o kadar zorlanıyor ki 😵💫