Irmak21 14 aylık olacağız tam gaz aynı şekilde uyanmaya devam gece beslenmesini kesemedim hala ne zaman uykusuzluktan bayılıyoruz acaba 🤣🙄
zeytingozlusaremm Irmak21 aynı saat bası bazen yarım saatte bir 11 aylık diş dönemindeyiz zor bir süreç ama geçecek inş 🙂
ipeku Uykumuuu oda ne 😂 off kızlar 15 ayligiz dis donemi cok zor geçiyor surekli kakkiyor agliyor. Gece beslenmesi devam kesemedim 🤷🤷🤷
fatmablnakgn 19 buçuk aylık hala uyku problemi 🤦🏻♀️ Akşam saatlerce uyutmaya uğraşırız babası ile birlikte ama gece 10 kere kalkar gece yemesi yok emmiyo da üstelik 5 buçuk aylıkda bir bebeğim var delirmeme ramak kaldı 🥺
Irmak21 fatmablnakgn ay Allah kolaylık versin neyi yanlış yapıyoruz bilmiyorum bildiğiniz bir alerjisi var mı
Cemre_61 Irmak21 yaaa ne güzel ben Sakarya’dayım yoksa alırdım huni gezerdik kemer altı uzun sokak 😂😂😂😂💐
Cemre_61 Irmak21 öyle tabi canım nerdeyse 1 saattir uyutmak için mücadele ediyorum kendime ayıracak zamanım olmuyor çok bunaldım
Irmak21 bebekzeynep bizim kulak enfeksiyonumuz varmış antibiyotik kullanıyoruz sanki biraz daha iyi en azından 20 dk bir ağlayarak uyanmadik🙄