Deryakupyigitasaf Bebeğim 6.5 aylık ve doğduğundan beri uyku sorunu yaşıyor geceleri uyuyordu gündüz uyku sıfır şimdide gece uyumuyor gündüz desen yok mızmız zaten hep nereye kadar gidicek ya böyle benim gibi yaşıyan var mı 😴😔😥
Zeynep_alya24 Deryakupyigitasaf 14 aylık olduk daha uyku yok uyutmaya çalıstım da aglıyor bıraktım artık kendi haline
Ttugbaa Deryakupyigitasaf 2 aylık bebeğim uyumuyo napsam uyumuyo sinir krizime 🤏🏻Şu kadar falan kaldı yoruldum yıprandım ama sabır sabır sabır diyorum yapcak bsey yok
Deryakupyigitasaf Deletedmom_21 uyku sıfır Rabbim bizlere yardımcı olsun uyku uyumuyan bebekte çok zor işin şu’yun buyun kalıyor bide ruhen yoruluyor bi yerde insan kopuyor bide tek yalnızsan 😔
Deryakupyigitasaf Ttugbaa Aynen öyle sabır sabır bak bazı insanların maşaAllah cocuklari bebisleri çok uysal sessiz uyuyor o yüzden rahat ediyor ve getiriyor benim komşum iki tane ufağı var biri beş biri 2.5 digeride 1 aylık daha yeni çok rahat diyo şaşırıyorum maşaAllah ta uyuyor 😏
Sibelcinarlina Deryakupyigitasaf ahh ahh 4 aylık gece hic uyumuyor tam uyutuyorum yerine koyduktan 10 15 dakika sonra uyanıyor😪😪 sabaha kadar 50 defa kalkıyorumdur abartısız😭
Fridasrose Deryakupyigitasaf ayy ben şuan öyleyim ne gece uyuyor ne gündüz bebek değil mi bunlar uyuması gerekmiyor mu 😂😂
Deryakupyigitasaf Fridasrose Valla uyumuyan bebişler bize denk gelmişler ne yapalım canım sabır diyeceğiz büyüyünce inşaAllah değerimizi kiymetimizi bilirler inşaAllah hayırlı evlat olurlar 🤲🏻
Merveex42 1ay 6 günlk uyumayan bide biz variz. Gündüzleri hic dycek kdr az. Emerken uyuyo daliyo iycne yatgna koyuyorum uyaniyoo.. geceleride saatlerce ugrasiorumm. Suan yatgn basinda pispislardaymm😥 yoruldummm