Almilamoms diyet diye gözünüzde büyütmeyin , diyetisyene gitseniz sağlıklı beslenme listesi verecek , daha lohusa sayılırsınız hemen kafanıza takmayın kiloyu ama emzirirken kilo alan tayfadan da olmayın , sağlıklı şeyler yiyin ve porsiyon kontrolü sağlayın geç saatte bişeyler yemeyin şekerinizi ani yükseltip düşürecek şeylerden bi tık uzak durun günlük bol su İçin ki zaten sütünüzü de ciddi manada artırır , çok güzel kilo verirsiniz . Kilo verirken sıkılaşmaya aman unutmayın pilates muhakkak yapın ki sarkmayın , birde doktorunuz hangi ayda öneriyorsa korse takın , ben ihmal ettim siz etmeyin 😓 şuan bu dediklerimi yaparak kilo veriyorum , abur cubur hiç almıyorum eve Eylül başından beri hiç abur cubur yemedim kendimi de hiç kasmadım ara ara pilates yaptım çok fazla kilo vermeme rağmen vücudum ciddi toparlandı 88 Den 81 buçuğa düştüm işte 1 buçuk ayda , evde de toparlayıcı tayt giyiniyorum belki kilo vermenin belki pilatesin belki taytın belki de 12 aylık bebeğimin peşinde koşturmaktan selülitlerim çok ciddi azaldı, zayıflayıp çirkin görüntü yerine toparlanarak zayıflamayı tercih edin tartıya takılmayın ben o kadar çok taktım ki bi kilo verdim bi aldım bi verdim bi aldım şimdi hiç kasmıyorum sonuca odaklanmış durumdayım 58 kiloyu inşallah göreceğim ve kendime yaklaşık 1 sene verdim Allah’ın izniyle şöyle güzel gidiyoruz bakalım 😇