Musnil 3 aylık bebek kilolarınız nasıl kızlar merak 0ediyorum ben daha gitmedim konturole ama en son 2 aylık Ken 4 bucuktu
Oyku_nisa Musnil benimkide zayıftı hep 4 aylikkn 4.5 kiloydu doktorlar hep sınırda gidiyor dedi seninki iyi yine 5.5 aylıkken sütüm azaldı mamaya geçtim mama meme devam ettim çok güzel kg aldı geçen ay 9ay asisinda doktor şaşırdı çok güzel kg almış dedi yani mamayla toparladı biraz hala emiyor çok şükür sende meme mama git eminim toparlayacak tır doktorlara takılma hep bizimkine kas hastalığı olabilir dediler daha neler dediler uzun anlatmayayim hiç takılmadim şimdi 10 aylık maşallah yerinde durmuyor alır kg takma kafana
Duygu97 Musnil kc kılo dogdukı. Benımkı 3 kılo dogdu 1 aylıkta 4100 gramdı. Sımdı ıkı aylık daha tartmadm
Musnil meleklerim22 yok valla her gittiğimde ağlayarak eve geldim hatta Bi ara çok taktığım için sütüm kesildi emziriyorum ama sağıyorum ve sağlarken 120 cc falan çıkıyo Du şimdi 30 cc zor. Çıkıyo. Bende mama veriyorum
ebruu05 Musnil mama verdiğiniz için kilo almayabilir , ben şuan tek gögüs vermeme ragmen maşallah kızım güzel kilo aldı , en güzeli mamayi kesip kendi sütünüzü vermeniz ne kadae çok emerse sütünüz gelir
meleklerim22 Musnil benim bebeğim kilosu.iyi ama bronşit oldu 3 gün sabah akşam iğne oldu Boşversın kiloyu doktor Hasta olmasın da bebeğiniz. Kilo önemli değil eninde sonunda tombul bebekler de zayıflıyor. Çok takmayın doktoru.
Musnil ebruu05 malesef almıyo en başından beri almadı çok uğraştım çok inatlaştım uykusunun içinde falan almadı ama mama da çok yemiyo 90 cc falan yiyo onu da zar zor yediriyorum denemediğin mama kalmadı
Musnil meleklerim22 değiştircem zaten bu ay farklı doktora götürcem bakalım o nasıl karşılıcak gelişimini merak ediyorum