Minikyavrum755 Kizlar bebeğimin burnu tıkalı temizliyorum ama ayni sıcak buhar mak mı alayım sıcak buhar mak hangisi iyi
Flapjack Minikyavrum755 ben de almayı düşünüyorum. Odayı kupkuru yapıyor nemli havlu falan denedim ama işe yaradığını sanmıyorum. Nem sabah 65 i 70 i bulabiliyor, korkunç. Hangi marka almayı düşünüyorsunuz siz?
Oznuratm Bizim soğuk buhar makinesi weebaby’nin ama burun açma konusunda pek işe yaramıyorlar onlar odayı nemlendiriyor sadece
Minikyavrum755 Oznuratm hımmm odanın nemini dengelese de yeter sonuçta nem oranı arttıkça nefes alımı kolaylaşır diye düşünüyorum
Minikyavrum755 Mom166262 Ya internette gezinirken burun tıkanıklığı ile alakalı buhar makinası olsun odada falan diyo ama soğuk mu sıcak mı bilemedim gereksiz mı diyosun
Minikyavrum755 Deletedmom896 lavanta yağı nane yağı gibi uçucu yağ kullanılır mı nefesini açması için önerir misin yani
Deletedmom896 Minikyavrum755 Gereksiz değil evde kalorifer yerden ısıtma çalışıyor ise havayı kurutuyor kışın yazın ise klima
Deletedmom896 Minikyavrum755 Ben kullanıyorum özellikle eczane de var canım makinelere kullanılan lavanta yağını yazın çok kullandık sivri sinekler için
Yasminarya Minikyavrum755 nane yağı çok keskin olduğu için çocuğun solunumunu etkiler diye tavsiye etmiyorlar soğuk buhar makinesi hem havadaki bakterileri öldürüyor hemde havayı nemlendiriyo bizim doktorumuz soğuk önerdi sıcak tavsiye etmedi
Minikyavrum755 Deletedmom896 Petek var şu üstüne asılan zımbırtıdan astım ama bı ise yaradığını sanmıyorum 🤦
Minikyavrum755 Flapjack ya bilmiyorum ki işte önce sıcak mı soğuk mu ona karar vereyim dedim kararsız kaldım ,Trendyol da baktım bi kaç tane, arkadaşım stilevs almış 550 TL’ye bana çok pahalı geldi. Siz peki ? Banada fikir olur
Kuzeybabyy Flapjack merhaba bir şey sormak istiyorum bizimde odamızın nemi 60 larda şimdi nem makinesi nemi dahada arttırınca sayı artıcak ama 50 60 arası olması gerekiyormuş nem makinesine gerek var mı bu durumda