Slesla Bebeğimi simdi yatagına yatırdım yan döndü dönerken belinden kıtır kıtır ses geldi bazen bizdede oluyor ama acaba acıyomudur birşey olur mu dr a danısmalı mıyım 😔😪
Fullmoon Slesla normalmiş. Bi doktorun instagram sayfasında yazıyodu. Benmkindende geliyo. Kaldırınca falan. Zarar verdim diye korkuyorum ama o hiçbirsey yokmuş gbi davranınca rahatlıyorum
Zhl06 Slesla bende bebeğimi kaldırınca sürekli belinden kol kemiklerden ses geliyordu doktora gittik kontrol etti bişey çıkmadı çok şükür normalmiş
zeynep_zulalin_annesi54 Slesla 10 aylik kizimda bugun ayni sey basima geldi kucagimdaydi bi anda kendini geri atinca beli çıtladi 😁 baktim tepki yok dedm demekki acimadi rahatlamiste herlde biz rahatliyorz cunku oyle olnca
endegerlimoglumm kac aylik. daha kemiklesmedigi için kikirdak olduğu icin normal olabilir. üstte kalsin yinede
endegerlimoglumm Slesla allah korusun bisey olsa zaten aglar duramaz acisindan. bisey olmuuodur insallah
Slesla Fullmoon aynen yerden alırken emzirirken zarar veriyormusum gibi aklım çıkıyor . Bide simdi böyle olunca çok korktum . Çokçok teşekkür ederim içimi rahatlattınız ☺️