aybukemom Hanımlar bir ay olacak emzirmeyi keseli meğer ne büyük nimetmiş çok yiyordum kilo almıyordum😀 hızla kilo almaya başladım . Normal herhalde . Sizler bu sürwçte doğal hayata nasıl adapte oldunuz😂😂
lanadelmiyav aybukemom vallahi yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama, emzirmeyi bırakınca aşırı özgür olacak mışım gibi hissediyorum🙄
aybukemom Mom72626 salça sürdüm ama hala emmek istiyor arada 😀 anne meme ımm ımm diyip ağzını şapırdatıyor😂
Hediyemmm Bn de iki ay oldu birakali hic bi degisiklik yok hsla zayifim hatta her seferinde kayinvalidem kiziyo bu ne bi deri bi kemik biseyler ye diye 🙄bebegim cok hareketlu galiba ondan yoksa bn de iyi yerim
HaTiCe51MR lanadelmiyav ilk bebeyse düzelebilir 2. De daha emzirirken deforme oluyor bırakınca ne olur bilemem benden bağımsız olmasınlar da
aybukemom Mom72626 vallahi yemesi düzeldi yemin ederim kafayı yiyordum yemiyor diye sabaha kadar lak lak meme çekiyordu .benim hayat enerjim sıfırdı.şimdi çok şükür bikere su içmeye kalkıyor birde sabaha karşı inek sütü veriyorum