NilsMomm AnneOlmakCokGuzel 4.5 ay meme ve mama olarak devam ettim.o kdr şey yedim kilolarca helva demet demet tere taze soğan falan hiç fayda etmedi.4.5 ay sonra stresi bırakınca kafam rahat kayınca sütüm arttı ve mamayı bıraktık😊
AnneOlmakCokGuzel NilsMomm benim sütüm maşallah iyi şu an yetiyor bebeğime ama ben biraz daha fazla olması için neler yaparım onu araştırıyorum 😘
Miskokulu2 Kendi doktorum da hamileydi rezene içme bende içmiyorum dedi. Çok zararlıymış son araştırmalara göre annede ve bebekte kalıcı hastalık yapıyormuş.
Mom4565 Miskokulu2 olur mu öyle şey bebeklere gaz sancısı için bile veriyolar en hala vermiyorum bebeğime rezene anoson papatya
AnneOlmakCokGuzel Rikaa beiki doğrudan bebeğe vermeniz etkilemiş olabilir mi, gerçi sütten de geçiyor ama sonuçta direk vermek apayrı
Yasemin38 AnneOlmakCokGuzel rezene bebeklerde psikomotor gelişimini olumsuz etkiliyor diye bizim doktor önermemişti canım. Süt artırmanın en önemlisi günlük 2.5 3 litre su tüketimi sık sık emzirme beslenmene özen göstermek pozitif düşünmek süt konusunda ve dinlenmek. Dere otu hurma incir bulgur helva tahin pekmez de etkili