Deryasevim Özel bir hastanede yaptırmayı düşünüyorum. Ama ilk 6 ay İçin lokal sonrası İçin bebek durmaz diye genel öneriyorlar. Küçük bir sedasyon diyorlar 🙁 biraz ürkütücü. Siz yaptırdınız mı
Fatma13_ Deryasevim 3,5 aylıktı benimki de lokal oldu, çabuk iyileşti. Evham yapmaya gerçekten gerek yokmuş. Sizde kolaylıkla atlatırsınız umarım. Hangi şehirdesiniz yazsanız doktor tavsiyesi iyi oluyor, ben tavsiye üzerine seçtim doktoru, hastaneyi
Deryasevim elifizm bebeğin yanındaydınız işlem sırasında siz dimi? Çok ağlar ya da durmaz doktor da işini yapamaz diyorlar
Deryasevim Fyza nasıl bayıltıyorlar ki iğneyle değil heralde? Sizi aldılar mı içeri? Çok sorum var endişeliyim çok ya 😫
Deryasevim PrensinAnnesi2021 bazı doktorlar lokal önermiyor bazıları öneriyor kafam karıştı benim de. lokal olmasını siz mi istediniz
elifizm Deryasevim ameliyat ihane de yapılıyor. Ben şaşırdım afedersin. Sedasyon yöntrmi ile hafif uyutarak yapıyorlar. Lokali tavsiye etmedi doktor, 1 kwz ağladı sonra hiç ağlamadı 3. Gün başka şehirde geziye gitmiştik kolay geçiyor korkma
MerveAlaca67 06Angara_08 ben de devlette yaptırcam üç buçuk aylık oğlum nasıl oldu bilgi verirmisiniz zor mu geçti
06Angara_08 Egeanul ben daha geçen hafta lokal anestezi ile yaptırdım oğlumu yanındaydım yapılırkende hemde bütün gelen küç0k büyük hepsini lokal yaptılar gönderdiler
Beyzaaaa Deryasevim 16 aylık lokal yaptırdık biraz ağladı tuttuk artik10 dk sürüyor zaten bugün 5 günümüz çok şükür iyileştik
Deryasevim Beyzaaaa çok geçmiş olsun atlatmışsınız. Bir şekilde tutarız oyalarız diye düşünüyorum inşallah 🙏
Kubrardvan Beyzaaaa peki hareketini nasıl kıstınız benimki 15 aylık geçen özele getirdik doktor önermem hareket ederse yanlış kesme olur travma geçirir falan bir başladı genel yapın da sonlandırdı zor attım kendimi dışarı
Deryasevim Mehtapakgl çok ağladı heralde kıyamam. Zaten panik bir insanım yenidoğan sünneti yaptırmadığıö için pişmanım çok
MerveAlaca67 06Angara_08 sünnet yaptırdıgınız hastane randevuyu hemen verdi mi yoksa baya uzun zaman sonraya mı veriyor öyle bir şey duydum da devlet hastaneleri uzun süre sonra randevu oluştıruyormuş sünnet için
Mehtapakgl Deryasevim ya tek iğne 3 yere yaptı. İğnede yaktı. Yavrum sakinleşmedi. Bize gelmeden 1 çay kaşığı calpol verin dediler uyıtöahınndesiler. Lokal olduğu için uyumadı tabi. Zar zor oyaladık. Ama sünnet bittikten sonra sı daha kolay. 2. Bi oğlum olursa kesinlikle en geç 3 aya kadar yaptırcam