Zelisblt Tatlican faydasını görürsen yaz canm bnde bekliym şurada, geçmiş olsun sende mi hasta oldun 😑😒
Balkizlarim Tatlican Limon ile karanfil yaparım ben genelde soğanı denemedim 💜🌼 geçmiş olsun canım ✨🤗❣️
Ayseege6156 Tatlican evet fakat soğanın yarısı ve daha fazla karanfil iki yarısı değil canım yakınına koy
herseyguzelolacakk Tatlican bende denemedim ama yapanlardan duydum aşşşşıııırrı kokuyormuş. Kokusundan baş ağrısı olduk demişlerdi 🙄 şahsen bende baş ucumda soğan kokusuyla uyuyamam 😕
avaredolaniyorum Tatlican ııy kokusu burnuma geldi yine 🤧 kızım hastayken yapmıştım üç dört gün hiç bi faydasını görmedim. Hee ama kebap salonu özlemin varsa faydalı olabilir o ambiyansı sağlıyor
avaredolaniyorum Tatlican valla hemde yatak odasında yayılan bu koku hemde etkili bir doğum kontrol yöntemi 😂
Tatlican avaredolaniyorum hahahah alemsiniz güldüm gece gece esimde neoluyor diyecek aile ici kavgaya sebep olucaksiniz🤣🤣
Vanilyaaa Tatlican Ay fena salgın var 🙄 benim kızımda öksürüyor 🥺 ilaçlar fayda etmiyor çocuklarınıza dikkat edin 15 gün bile süren var çokça geçmiş olsun .
Tatlican Vanilyaaa Tesekkur ederim sizede gecmis olsun 2yasindan buyukse balli limonlu zencefil cayi iyi geliyor oksuruge 2yemek kasigi bile icse yeterli