Semaakara Kizlar pisige ne iyi gelir onerileriniz nedir bezden mi kaynaklanyr bilmiyorm ama bebegimin poposu pisik oldu fena halde
Znurr Semaakara popoyu ıslak mendille siliyorsanız pamukla değiştirin, pamuk kullanıyorsanız suyun altında yıkayıp pıtpıt bastırarak kurutun ve pişik kremi sürün. Bez değiştirirken arada bi 5 dk havalandırın
Mysunshines17 Semaakara Bildiğimiz yesil arko krem günde bir iki kez 3 gün kullanın ilk günden farkı görürsünüz..Ama 3 günden uzun süre kullanmayın..
Sibelkerim Her ıslak bez siliminden sonra kuru bezle silin hametan tavsiye ederim sonrası içinde hiç pişik yapmıyo hatta kızarıklık bile olmuyo
TalentedMom Semaakara bezden kaynaklı olabilir fazla kakıyorsa kirli bez o da yapıyor olabilir isterseniz bez değişikliği ya da krem değiştirebilirsiniz o şekilde gözlemlersiniz ben önceden bepantolbaby ve mustela kullandım şuan 20 aylık sudokrem kullanıyorum
Kar-tanesi Pişik kremi yenidoğan bebek için hemen kullanılıyor mu ve pişik olmadan evvel mi sürmeliyiz?
Emine-24 Kar-tanesi tabiki pişik olmadan önce sürmeliyiz pişiği önlemek için ben her bezde sürmüyorum bir bezde sürüyorsam 2. Bezde sürmüyorum