MyEternalLoveNoyann Arkadaşlar şimdi kırk çıkarmada banyo suyunu abdestli birinin doldurması gerekir diyolar eşimle yapacaktık normalde oda şehir dışına çıkmak zorunda kimsem yok yanıma gelecek gurbetteyim kendim yapsam sıkıntı olurmu ki acaba ya
Gamzeburkan MyEternalLoveNoyann inanın ilk kez duyuyorum neden olmasın önce bebeği sonra kendinizi bi güzel yıkayın oldu bitti🌸
Kelebeklerdeniz23 MyEternalLoveNoyann olur cnm kendin de yapabilirsin bence. Biz 40 ında suya 40 defa altın bir şey batırıp çıkarırız abdestli biri suya okur o su ile bebeği yıka sonra kendini yıka o kadar. Bir de o gün evden dışarı çıkmak iyi gelirmiş. 40′ından önce hastane vs çıkmıştım zaten ama o gün de bi dolaşıp eve gelmiştik
Oznurunannesi MyEternalLoveNoyann cumartesi gunu once ben girdim abdest aldim sonra kizimi yikadim baskada bisey yapmadm
MyEternalLoveNoyann Gamzeburkan ayh ne bilim öyle deyince olmazmi ki diye düşündüm ama zaten mecburum kimse yok yani
MyEternalLoveNoyann Kelebeklerdeniz23 işte bende abdestli okuyacak kimse yok bana da öyle dediler abdestli biri suyu doldursun okusun altın yüzüğünü içine atsın o şekilde önce bebek sonra sen yıkan dediler de suya okuyup ufleyecek abdestli kimse yok evde bende kırk cikmadan kendim abdest alıp okuyup uflesem ne kadar doğru olur onu bilemedim🤦
Kelebeklerdeniz23 MyEternalLoveNoyann hımm anladım şimdi ya biraz niyet önemli bence, zaten afedersin kanaman azalmıştır tahminimce. Gönlünü ferah tut, al abdestini ve güzelce kırklanın. Hiç yapmamaktan iyidir.
MyEternalLoveNoyann Kelebeklerdeniz23 şükür kesildi kanamam 3gundur falan gelmiyor ins Allah kabul eder ne diyim
MyEternalLoveNoyann Oznurunannesi buda mantikliymis dediğiniz gibi önce kendim abdest alıp sonra bebeği okuyup üfleyip yikayabilirim
Oznurunannesi MyEternalLoveNoyann kaynanam ne dedi peki o cocugun kirki cikmadi dedi oyle kirk olmaz dedi yani 40 cikarma dinimizde anneler icin kanama bitince abdest almak seklinde oluyormus bebekle ilgili degilmis zaten