Gulenay1234 Neler yapıyorsunuz neler yediriyorsunuz meyve püresi sebzeler neleri tattırdınız,kaç öğün veriyorsunuz paylaşalım fikir olsun 😅🙏
Ezgi01 Gulenay1234 bende 5.5 aylikken 3 gun kuraliyla tadim yapmistim.suan 6.ay 23 gunluk.sabah meyve puresi yiyoruz.ogleden sobra sebze puresi.aksam ustude gunluk mayaladigimiz yogurt. Doktorumuzun onerdigi gibi.1 hafta sonra bakliyata corbaya baslariz dedi doktorumuz.pureler porselen rendede sebzeler catalla ezilerek veriyorum
Moridenisa Gulenay1234 bizim hiç düzenimiz yok o an neye fırsat bulursam evde ne varsa vermeye çalışıyorum ama yoğurt mayalıyorum evde o sürekli var. Zaten ev işinden bebeğim de durmuyor yalnız ne yapabiliyorsam sabah öğle akşam şu saatte şunları veriyorum diyen annelere çok özeniyorum
Yasemin38 Gulenay1234 https://resimyukle.io/r/1PJH5Yt2Tq başlangıç listemizdi belki işine yarar canım
Gzmkr Tadımlara başlamıştık 5.ayda şimdi 6 aylık oldu dün doktora gittim bu hafta püre halinde 1 meyve. 1 hafta sonra 1 meyve + 1 kase yoğurt. 1 hafta sonra 1 kase çorba eklenecek. 1 hafta daha geçince kahvaltı. Ama okadar şeyi yiyebilecek mi bilmiyorum😊
Vuslat23 Meyvelı kaşık mamaları, yoğurt, corba , patates puresı yada yemekte yaparsam atıyom suyundanda az alıp ezerım,labne avokado,armut , balkabağı , hep denıyom ne kadat yerse artık