luna55 canım öncelikle sakin ol o senin bebeğin kimseden birşey saklamak zorunda değilsin günümüzde mama zehir gibi lanse edildiği için, verirken duyacagin saçmalıklar dan cekinmen çok normal.
benim kızımda hem mama hem meme iciyor öncelikle hangi mamayı verdiysen mama vereceksen bundan sonra birdaha o mamayı verme kızına yaramamış, bende Aptamil conformil veriyordum fakat her eczanede olmadığı için bir gece sadece 30 ml Aptamil normal verdim ve hastanelik olduk, migdesi onu tamamen hazmetigi zaman gececektir, bu süre zarfında internetten gaz masajları zeytinyağı ile yada sıcak duş karnına sıcak su dökerek yaparsan rahatlayıp uyuyacaktir. madem herkes sütünün yetmedigini söylüyor o zaman mama vermende cekinecek birşey yok onllara pisikolejini bozduklari için verdiğini soyllle ve dik dur canım onu sen doğurdun en çok söz sahibi olacak onu iyi gelecek olanı bilen sensin. şuan alacak durumun varsa sap similx damla al benim kızım kolik bir sürü damla denedik metsil,zinco,nurse hurveys vs en iyi gellen sap similx oldu, ama durumun yoksa bu şekilde devam edebilirsin , kızın çok küçük gerçi bir bak bakalım mama vermeyi kestigin zaman halla sancı devam ediyorsa damlaları almaya başla canım. bu günlerde kolik atakları ortaya çıkıyor çünkü