Minakanne Eşimin covit testi yine pozitif olurmu böyle 2. Kez pozitif ben 2 defa test verdim negatif ikiside ama 5 pozitiflinin icinde nasıl negatif kalıyorum dediğimde dedikleri laf sen zaten virussun virüs sana işlemiyor diyorlar ne alaka
Gulsen4224 Minakanne kim diyor ne alaka ya Minakanne sen zaten virussun virüs sana işlemiyor diyorlar ne alaka
Oozzee Minakanne öğrencilerimden birinin de o şekilde oldu; 2 kere üst üste pozitif çıktı ve karantinaları uzadı. Geçmiş olsun. Bu tuhaf bir virüs, gerçekten sana neden bulaşmadı anlayamayız..!
Minakanne Gulsen4224 Eşim Kız Kardeşleri Ve kaynana söylüyor virusmusum ben sürekli grip Oluyuyorum ondanmis virüs dedikleri bu Galiba
semaahmet Minakanne whahah gulseydin bari onlara benim kayanam kaç kişiye baktı vallabi kadın hiç pozitif olmadı maslalh ben dedim kesin bu gizli asi yaptırdı ozman daha yeni asi çıkmıştı 😁😁😁
semaahmet Minakanne bacım olmayan olmuyo vallahi bağışıklık yani yahu dua ediceklerine neler diyorlar ya manyak anma bunlar boşver sen onlar uzak dur bak bebisine 😁 sen ona dediki siz o kadar mikropsuniz ki sizi buluyo ben napayım de😁😁😁
ayazasaf Minakanne virüs anandır de mesela. Benim ablamda eşiyle yan yana yattıkları halde 2 kere dir negatif kalıyor. Bense eşimden 2 gün sonra hemen pozitif oldum doğal bağışıklık denen bir şey var
kaymakliekmekkadayifi Minakanne yani aciklama biraz sacma. Ama benim abimde ayni evin icinde 4 kisiler 3u pozitif abim negatifti. Israrla birinin bitti digerinim devam etti falan yaklasik 1 5 2 aydir evlerinde pozitif var ve abim asla pozitif cikmadi😂