Goktugummm Hanımlar 2 günlüğüne Kozaklı’ya girmeyi düşünüyoruz ama bebeğim 9 aylık nerde yatırmam bilmiyorum park beşikte yok yanınızda yatırsam düşer korkusu var sorunu çözen varda yardım lütfen
becbz4- Goktugummm benim oğlumda benimle yatıyor hala, koyamıyorum yatağına 😃 zaten bir kenarda ben varım, diğer kenara da 2 yastık koyuyorum uzun gelecek şekilde. Uykum hafif kıpırdansa uyanıyorum o yüzden yastık yetiyor şu an için
fgnrcp2704 Goktugummm Kaldiginiz otele sorun kimisinde beşik olabiliyor varsa temiz çarşaf filan götürün o şekilde yatırın yada su anne yani yatakları oluyo gerçi bebeğiniz büyük ona sığmaz ama bilemedim valla 🙈
Miyauw Yatağı duvara yanaştır yanlarına yastık koy :))) ben yanımda yatırıyorum öyle bir durumda ya da yer yatağı yapıyorum yere
SalEz Goktugummm Beşik isteyince veriyorlar ama çarşaf yastık felan götürün biz kalmıştık gayet güzel bir yer
SalEz Goktugummm biz istemiştik vermişlerdi ama bebeğim yerini yadirgadığı için uyumadı onda bende yanıma yatırmak zorunda kalmıştım