Adaababy Kizim 11 aylık 1 hafta önce tahlil yaptm doktor guatr var dedi endokrin götürün dedi bugün götürdük yükselmiş biraz ama hala düşük benim gbi olanlar ne yaptılar ve nasıl geçti sizinki acil yardım lutfen🤲
Esrarenas21 Adaababy benim 2 buçuk yaşında oglum troid hastası doğduğundan beri ilaç hap kullanıyorum
Adaababy Zeynepfiliz aslnda hiç bir belirti yoldu çok düşük de çıkmadı ben bu zamana kadar tahlil yaptrmadim bi yaptırayım dedim öyle öğrendim ama doktor bana ciddiye al dedi uyku kilo yaparmış gelişimi beyinsel gelişimini de herseyini de etkiler dedi bizde bunların hiç biri yok ama ilerde rahatsızlığı olmasın diye götürdüm 2 hafta sonra tekrar gideceğiz yine düşükse ilaca baslanilacak
Zeynepfiliz Adaababy anladım canım aslında rutin olarak kan tahlili yaptmak lazim ama cok agliyorlar icim aciyor o zamanda
Adaababy Esrarenas21 anladım canım bizim ki şuan takip edeceğiz eğer yine düşük çıkarsa ilaç dedi doktor
Adaababy Minikprenses_1 ilk verdiğimizde 0.77 di gecen salı verdik 0.837 cıktı doktor çok düşük değil takip edeceğiz dedi
Adaababy Minikprenses_1 bizede 2 3 hafta sonra gelin dedi lahanagillerden vermiyeeksin canım karnıbahar ve brokoli de dahil iyotlu tuz kullanacaksın inş tez vakitte bebişlerimiz atlatır inş