deletedmom775 Deletedmom0015 zorla uyudu benimkisi de her iftar saati evde bir kaos oluşuyor bir yandan emzirmeye çalış bir yandan eşime yemek hazırla İnan çıldırıyorum 😬
Deletedmom_15 Bizim bebiş 12 yi görmeden uyumaz ki 🤷♀️ Bu saatte anca uyusa uyusa 10 dk lık ara uyku yapıyor 😪
deletedmom775 Deletedmom0015 zorla uyudu benimkisi de her iftar saati evde bir kaos oluşuyor bir yandan emzirmeye çalış bir yandan eşime yemek hazırla İnan çıldırıyorum 😬
Fatmanuraselcelep deletedmom775 ayyy ayni durumu bende yaşıyorum her gün aralıksız iftar saati çığlığı basıyor asla durmuyor Allah yardımcımız olsun 🙈😍
Deletedmom_15 Deletedmom280 9 olucaz Haziran 3 de inş. Sizin? Biz hep uykusuzduk ama gece 5-6 kez kalkıyor 🤦🏽♀️
Birbilen Deletedmom0015 bizimki uyudu ama daha bı gece uykusu değil no daha uyanır 12-1 gibi anca uyur.👀
deletedmom775 meltemineLduru birlikte mi kurduk biz bu saatleri ayni anda benimkisi de kalktı yeni uyudu 😂😂😂😂