Elifxx12 Oğlumun 3 hafta önce sünneti oldu. Ben sünnet düğünlerini sevmiyorum ama oğluma sünnet sonrası mevlid okutmak istedim çünkü 40 mevlidi de yapamamıştım üzüldüm çok kuran okutmak istiyorum evladıma en azından şimdi sünnet de olmuşken bir kuran okutmak istiyorum. Bi hevesle heyecanla mevlid hediyelikleri yaptırdım az olacak şekilde oğluma sünnet mevlidi kıyafeti aldım. Ama korkuyorum şimdi eve de toplamak için misafirleri aldıklarım da kaldı bi yandanda korkuyorum napicam eğer biraz daha beklersem kıyafetleri de olmıycak 😔 bi düşündüm ki acaba sadece hocayı davet etsek eşim ben ve hoca mı olsa öyle okutsak diye istediğim tekşey oğluma kuran okutmak
Minigimm16 Ben bı 15 gün önce okuttum bebek mevlütü kızım için ama normaldede görüştüğüm kisilleri çağırdım annem kayinvalidem kardeşim falan aile arası gibi tabi yinede tercih sizin
Elifxx12 Minigimm16 peki lokum versem hediyelikler ile birlikte olur mu acaba ev taşınma durumu var herşey kolili pilav yapacaktım ama yapamıycam magnet Yasin i Şerif kitap ve lokum dağıtsam hediyeliklerle olur mu sizce
ptircik Yukarıda bir arkadaş da yazmış normalde de hep gördüğünüz kişileri çağırın sadece. Anne, kayınvalide, kardeş vs gibi