ikiPrensesAnnesi20 Kızım 11 buçuk aylık ve 4 önce memeden kestim 3 gündur de ishal ne yapsam da geçer acaba muz yediriyorum patates yediriyorum başka ne yedirebilirim napabilirim geçmesi icin
Egemen26 ikiPrensesAnnesi20 canım ishal üç gündür ve hala devam ediyorsa bi doktora git enfeksiyon felan olabilir ateş felan varmı
Egemen26 ikiPrensesAnnesi20 canım sütünü kesmenle alakalı bi durum değil bence üç gün olmuş ishal bi doktora götür bence enfeksiyon olabilir
Egemen26 ikiPrensesAnnesi20 evet canım öyle yap çok geçmiş olsun peki sütü bıraktırıken bişey kullandınmı kullandığın bişey ona dokunmuş olabilirmi
ikiPrensesAnnesi20 Egemen26 şekerli çay içmişti ondan olabilir mi acaba birkere istedi bende çok açık bı şekilde vermiştim o dokunmuş olabilir mi
Egemen26 ikiPrensesAnnesi20 yok canım oda dokunmaz olabiliyor böyle arada yarında devam ederse sen götürürsün canım
misssangreall ikiPrensesAnnesi20 enterogermina probiyotik kullanıyorum ben oğlum ishalken bağışıklık toparlayıcı bi bak istersen internetten şırıngayla veriyorum tadıda su gbi bormal zamanda bile tavsiye ediyorlar bide doktor bide bir toz vermişti ishal kessin diye eczaneden alabilirsin.