F-Betul Kızlar iyi akşamlar, nüfus müdürlüğünden randevu alamıyorum e devletten yapmaya çalıştım ama ikmetgahımı değiştiremiyorum “sistem hatasından tamamlanamadı” diyor. Bilgisi olan var mı?
herseyguzelolacakk F-Betul yeni ikamette başka birinin oturmaması lazım. Boş olması lazım yani. Ancak o şekilde e devletten değişiklik yapılabiliyor. Yoksa nüfus müdürlüğüne gitmeniz lazım
Nik_mik_yok F-Betul bize de nüfus müdürlüğünde anlatmıştı görevli nasıl yapılacağını . Ev Bossa direk alabilirsiniz , oturan varsa önce onun yanına misafir kabul etmesi gerekiyormuş
Elif1010 F-Betul Daha yeni değişiklik yaptık internet çekilemedi için ama e devletten olmuyor dediler nufüs müdürlüğüne gitti eşim
F-Betul Feyyyzza Randevu vermiyorlar diğer şehirde duruyor hala kaydım oraya biri taşınınca sorun olacak ne yapacağımı şaşırdım😔
aybikreis F-Betul sorun olmuyor aslında. Ben 1,5 sene önce taşındım. Üstüne bi ev daha değiştirdim hala aynı yerde. Sorun olsa ulaşırlardı bana.. kiracıyız sonuçta
F-Betul aybikreis Şimdi taşınan kişi almak isterse ben orda görüneceğim o yüzden sıkıntı, yeni taşındım buraya yakında haber gelir ama nasıl olacak anlamadım.
herseyguzelolacakk F-Betul içinden çıkanlar belki ikameti değiştirmemiş olabilir. O yüzden kabul etmiyordur sistem. Bizimde başımıza gelmişti bi keresinde. Eski kiracı değiştirmediği için bizde aylarca beklemiştik
aybikreis F-Betul hayır canım haber gelmez ama seçim olduğu zaman önemli bu işler. Seçimden 6 ay önce kaydının orda olması lazım yoksa sayılmıyo muydu öyle şeyler oluyo. 2023e kadar zamanımız var ☺️
F-Betul herseyguzelolacakk Geçen hafta öyleydi adres boş olmalı diye uyarı verdi söyledik aldılar ama şimdi sistemden kaynaklı diyor. 199 u aradım orası da nüfusa gitmeniz gerek diyor. Nasıl iş anlamadım. Adres boşalınca e devletten yapabilmiş miydiniz ?
F-Betul aybikreis Anladım😅 zaten yaza tekrar değiştireceğim ama o zamana kadar sorun yaşamak istemiyorum.
herseyguzelolacakk F-Betul olmayınca direkt nüfus müdürlüğünden yapmıştık yanlış hatırlamıyorsam canım. Bikaç gün daha bekle bakalım. Tekrar dene belki sistem düzelir
F-Betul Nik_mik_yok Boş aslında ama yine de kabul etmiyor sistem hatası diye ara ara deneyeyim bari teşekkür ederim ☺️
Nik_mik_yok F-Betul şimdi bende denedim , olmuyor ,hata veriyor . İşlem tamamlanmiyor. İzin verirken de böyle oldu, üst üste basınca tamamlamisti. Sistemde sıkıntı var sanırım