balogul-2408 Kizlar bebegim bugun ikinci ay aşisi oldu ama cok agliyor durduk yere kendini yirtiyor resmen cani yaniyor anliyorum doktor ilac vermeyin atesi olmadigi sürece demisti ne yapsam
Yasemin38 balogul-2408 6 saatte 1 bir çay kaşığı calpol verebilirsin canım. Ateş olmasını beklersen o ağrıyla yavru ne yapsın😔bizim doktorumuz söylemişti huzursuzluk olursa ver diye. 3 günde banyo yapmaması gerekli aklında bulunsun
Busra_nd balogul-2408 bizede ateşi olmasada ağrısı huzursuzluğu olur ateşi çıkmasa da eve gidince 1 çay kaşığı calpol ver demişti verdim ben ne ateşi oldu ne ağlaması
Aleynaktaa Bizde 2 aylığız verem aşısı olduk bugün. Dediğiniz gibi çok huzursuz sürekli ağlıyordu bana doktorum calpol verebilirsin dedi. Verdim 16.30 dan beri uyuyor çok şükür.
balogul-2408 Aleynaktaa Banada atesi çıkmadığı surece verme ilac dedi ateside yok napsam bilmiyorum kimiside ilac ver diyo her doktor farkli soyluyo baksana
Aleynaktaa balogul-2408 valla bana ver dedi verdim az önce uyandı yedirdim gayet keyifli. Hatta bana aşıyı vurulmadan ver dediler. Keşke verseymişim
AZY16 Ağrısı olduğu için ağlayorlar. Bir de huzursuzluk oluyor. Bir çay kaşığı calpol verin. Rahatlayacaktır. Sonuçta calpol hem ağtı kesici hem ateş düşürücü. 4 saatte bir verebilirsin ben öyle yapmıştım
AZY16 balogul-2408 ver canım ateşini bekleme çocuğa ağrı çektirme. Hem aklında bulunsun aşıya gitmeden önce ver daha iyi oluyor. Ben 2.ay aşısında öyle yaptım. 4.ay aşısında da öyle yapacağım. Ateşi de fazla çıkmadı 37.5 gördüm en fazla hemen üstünü çıkardım zıbınla durdurdum calpol verdim çocuk kendine geldi.