Melissssaa Merhaba hanımlar bebeğinize ne zaman emzik kullanmaya başladınız? Bebeğim 14 günlük oldu arada üstünü değiştirirken acil bir işim olduğunda veriyorum ama vicdanen çok kötü hissediyorum nedense yanlış mı yapıyorum? 😔
nilbuglem Melissssaa emzik hayat kurarıcı yani bizim hayat kuratırıcımız olmuştu ☺️ tam 2 yasında da bıraktık 🙏🏻
ErkekkAnnesii Melissssaa emzik hayat kurtarıcı gerçekten memeden ayırmak zor oluyor hep emmek istiyorlar o yüzden emzik vazgeçilmezimizdi şuan 16 aylık oldu bıraktık emziği
Berraserra Melissssaa niye yanlış yapasınız emzik hayat kurtarıcı hiç vicdan azabı falan çekmedim😂 ilk doğduğu gün hastanede vermeye başladım şimdi 2 aylık bazen emzik veriyorum asla almıyor çünkü karnı aç beni emmek istiyor bazende emzirmeye çalışıyorum asla emmiyor emziğini emmek istiyor
Melissssaa nilbuglem gerçekten büyük rahatlık oluyor ama verince de üzülüyorum nedensizce, ne kadarlıkken kullanmaya başladınız acaba
nilbuglem Melissssaa doğduğu andan itibaren, ama sonra ilk bir ay istemedi ısrarla verdim çünkü kolikti başka şansımız yoktu 🌸
Asuu3407 Ben 1 bucuk aylıkken vermeye başladım tam bir hayat kurtarıcı gerçekten 😊yoksa mümkün değil yerimden kalkamam sanırım
Mommqueen Melissssaa doğduğunun ertesi günü verdim ben tuttu hemen tutuyorsa verin bence çok büyük yardımcı olur ilerde size