sinanurknby Ne tavsiye edersiniz kızlar. Antibiyotik başladık . Serum fizyolojik ile burnunu yıkıyoruz. Öksürük var çok fena hırıltılı nefes alıyor. Arada kusuyor ☹️ salgın var sanırım. Bir gün acile gittik gazdan dolayı hasta oldu bebeğim 😭
CankizimRavzam sinanurknby Oyy kıyamam minik kuşa ben çok geçmiş olsun annesi emiyorsa bolca emzir mama yiyorsa beslenmesine dikkat et birde serum fizyolojik ile burnunu yikadiktan sonra kaynamış ılımış 2 çay kaşığı kadar da su ver boğazı acimasin benim kızımda 35 günlükken zatürre olmuştu hemen topluyorlar onlar çok güçlü bide üşür diye çok giydirme ki terlemesin ensesi ve minnak burnu sıcaksa usumemistir tekrar geçmiş olsun 🌸🌸🌸🌸
ozge28 sinanurknby benim oğlum da 16 aylık oda öylee bugun goturdum doktora ilaclaraa basladıkk Rabbim butun cocuklaa şifa versin inşAllah yaa onlar hasta olmasın :(
Okuroya 10 aylık bebeğim bizimkide aynı başka arkadaşlarımında aynı su çocuklar elimizi kolumuzu bagliuo
Dideemmsss Çok geçmiş olsun😔 benimde bebeğim çok öksürüyo ama hırıltısı yok acile götürmeye korkuyorum yarına randevu aldım
sinanurknby CankizimRavzam teşekkür ederim. ALLAH razı olsun. anne sütü alıyor sadece hiç su vermedim şimdiye kadar.
sinanurknby avaredolaniyorum Acil doktoru klamer yazmıştı. Bugün poliklinikteki doktor onu bıraktırdı augmentin yazdı 😐
Mneaydn Çok geçmiş olsun balıma benim kızımda 50 günlükken zature başlangıcı dedi doktor antibotik verdi bol bol burnunu temizle 1 haftada toparlanıyorlar mama veriyorsan su içir ben su içirdim sakın terletme bide üşütme hemen toparlanır..
CankizimRavzam sinanurknby Amin canım İNŞALLAH ❤️ sen su ver canım ama dediğim 2 3 çay kaşığı çünkü antibiyotik de içiyor ya su önemli bende verdim hem suyu su yüzden önermiyorlar doygunluk hissi veriyor diye ama sen doyumlu değilde tadımlık ver çünkü antibiyotik kullanımı pamukcukta yapabilir suda bunu önler 💞💞
avaredolaniyorum sinanurknby şaşırdım aslında kullanılır, iki üç güne rahatlamazsa tekrar gidin bence