Volmine Oğlumun afedersiniz kızlar pipi ucu kızarık hafif şişmiş sünnetli pişik oldu galiba ilk defa orası oldu öyle hangi krem hemen geçirir. Çişini bile yapmıyor . Dokundurmuyor da pişik kremi sürdüm sizin tavsiyeniz ne böyle başına gelen
Mommy123 Volmine merhabalar kantaron yağı öneririm biz çok memnun kaldık hemen iyileşiyor. Bir de bezlemek zorunda kalırsanız iyileştikten sonra vazelin önermişti sunnet doktorumuz. Tahrişi önlemek için. Geçmiş olsun.
Volmine Dideemmsss aslında canım 26 aylık ve tuvalet eğitimi veriyordum . Ayağı çatladı doktor alçısı. Islanmayacak ve ayağının üzerine basmayacak dedi oyüzden bu aralar bezledim çünkü çok altına kaçırıyor söylemiyor da ıslanmasın diye mecbur molfix ilk defa kullandım çok kötü ya
Dideemmsss Volmine eskiden kullandığı beze dönebilirsin. Bepanthol pişik önleyici krem var onuda sürebilirsin yada temiz bezi azcık ıslat sürekli temizle
Volmine Eren18 bir ver onu sürdüm inşallah hemen etki gösterir çocuk ağlıyor. Aslında bez kullanmıyoruz mecbur