Bubenimoykum Saremgulum nasıl çıkartalım yüzümüz alerji kasimasin diye ellerini tutuyorum daha gormezde ellerse hemen kızarıyor alerjisi aziyor, tam tırnaklarını kesmiş ellerinin farkına varmisti ama alerji bizi mahvetti
minikturta MyEternalLoveNoyann ben hiç giydirmedim ne şapka ne eldiven saçı benimle yarışıyor maşallah bide çok huysuzlanıyordu şapkadan eldiven de ara sıra toplasan 5 kere giydirmedim kundak yaptığım için. Bilemedim 😏
minikturta MyEternalLoveNoyann 18 temmuzda doğdu ay biraz da onun etkisi vardı tabi zibinla yatırıyordum ben hemen isilik oluyordu. Sen istersen bi 40i çıkana kadar da sabret
MyEternalLoveNoyann minikturta ay yaz bebeklerine imreniyorum valla ilk zamanlarında üşütme derdi olmuyor ne güzel🤣
minikturta MyEternalLoveNoyann sen yine de sıcak tut annesi gazi olmasın 😀 çok mu huysuzlanıyor şapka takınca
MyEternalLoveNoyann minikturta yok huysuzlanmiyorda şapka gözünün önüne inince rahatsız oluyor biraz ben hani kendimi düşündüm devamlı şapkayla rahat edemem o nasıl duruyor çıkarayım artık diye🤣
Pamuk22 MyEternalLoveNoyann bnim kızım 41 günlük şapkada eldivende takıyorum şapkayı gün içerisinde çıkartıyorum ama eldivenleri hiç çıkarmadık üzerini değişirken bile elleri üşüyo hemen 15 gün daha böyle gideriz heralde
Mommqueen MyEternalLoveNoyann eldiveni ilk 15 gün felan taktım sonra çıkardım ellerni tanıması için şapkada hiç takmadım
elifineylulu MyEternalLoveNoyann Eldiveni sadece doğduğu hafta taktım şapkayı da soğuk oldukça ve banyo yaptıkça taktım geçen sene ağustosta doğmuştu kışın evimiz sıcaktı 5-6 aylık olmuştu banyodan banyoya takmıştım