Birdertlianne Oğlum 11aylık oldu sabah pirinç unu yumurta peynir bal karıştırıp lapa olarak veriyorum gecede sadece arı mamanın gece mamasını veriyorum gün içerisinde yemek çorba yiyor biz ne yiyorsak onu veriyorum sizin beslenme öğünlerinizi merak ediyorum
Selinglr Birdertlianne hergun. Mu aynı kahvaltı birde arı mama cok şekerli bence onun yerine pirinc unulu muz bırşeyler yapın veyw hero babynınkini arada verın
ECAA Birdertlianne bizde bugün tam 11 aylik olduk Sabah Kahvaltı bulamaç yapmıyorum ben en baştan beri normal yumurta peynir zeytin vs Öğlen çorba arkasına meyve Akşamda Normal yemek Malsf beni sadece uyurken emiyor. Meme reddi var
Kk41 Birdertlianne lapa yapmadım hiç . Ayrı ayrı yediriyorum . Pirinç unu yerine yulaf unu veriyorum arada daha besleyici. Akşam yemeğinden sonra bişe yedirmiyorum
Birdertlianne Selinglr hergün aynısı değil tabiki ama haftada bir yapıyorum hero baby de kullandım ama onu beğenmedi gece çorbada verip yatırdığım oluyor ama çok uyanıyor emmek için
05012021 Birdertlianne biz 10 aylığız Sabah ilk uyandiğinda mama saat 10 gibi kahvaltı (kaşık maması içine yumurta sarısı avakado muz ceviz labne peyniri ve dut pekmezi) saat 12 yoğurt saat 13:00 çorba saat 15:00 meyve saat 17:00 çorba ve makarna Saat 20:00 kaşık maması içine meyve sonra uyku Gecede 2 biberon mama içiyoruz gün içerisinde 3 ana 2 ara öğün yapıyoruz
Yasemin38 Birdertlianne yani besin değeri açısından canım sen kullanıyor olduğun için değil. Balda 1 yaşından önce kullanılmaz sindirimi zor olduğu için. Pirinç unu tercih meselesi ama bal konusuna dikkat et
Eeisitan Birdertlianne sabah 08:00-08:30 arası kahvaltı yumurta sarısı ( bigün peynirli bigün patatesli bigün haşlama gibi )avokado zeytin peynir hurma pekmezi ceviz 12:00-13:00 arası öğle yemeği yoğurt yanında çorba yada sade veya kıymalı sebze yemeği 14:30-15:00 gibi ara öğün meyve 17:00-17:30 gibi akşam yemeğini de öğlen öğünü gibi yiyor akşam yatmadan 20:30-21:00 gibi devam sütü gece uyandığında bir defa yine devam sütü Tabi huysuzlandığı bu şekilde yemediği günlerde oluyor