Feridekoca Kizlar yeni duydum bunu gerçekten de anlatıldığı gibi mucizevi bisey mi kullanıp fayda gören var mi kizim iki gündür hafif oksuruyo gibi yapıyorum yani anlamadım bugün burnu da akıyo uyurken de rahat degil gibi devam etsem mi bi iki gün daha yoksa
Reckless Feridekoca geçen ay hastalanmışlardı ben yaptım ama onun faydasımı ventolin buhar şurup vs kullandık onun faydasımı bilmyorum o zaman Şimdi yine hastalar bi haftadır. Bu bugün aklıma geldi yaptım sanki biraz azalttı gibi ama hiçte inanasım gelmiyor bi yandanda bu kadar işe yarayacağına 😁 meyve şu bu baya vitamin basıyoruz ondanda olabilir😁
Nohutannesi Feridekoca ben kendim yaptım. Çok inatci öksürüğüm oluyor benim. Uyku uyutmuyor öyle söyleyeyim. Uc bes kez anca öksürmüşümdür gece boyu. Allah onu yazanlardan razı olsun
Edaahs Feridekoca 4 gün uyguladım cok bi faydasını görmedim. Öksürük grip daha cok ilerledi . Ama her bünyeye farklı etki edebilir.
Mimozacicegim Feridekoca Yapmıştım oğluma. 2 gün boyunca. Hiçbir işe yaramadı. Öyle söylenildiği gibi mucize birşey değil. Evdeki ve oğlumun ayaklarında ağır sarımsak kokusu da cabası. Kara turp bal tarifi var. Onu çok övüyorlar.birde onu deneyeceğim. Bitkisel sonuçta bir zararı olmaz diye düşünüyorum 😌