Busraaasil Kızlar merhaba oğlum 13 aylık öğle uykusunu 3 - 4 saat uyuyor sizce sebebi nedir sizin bebekleriniz kaç saat uyku yapıyor doktora götürmeli miyim bı problem mi vardir sizce ?
drn5410 Busraaasil tek uyku yapıyorsa 2.5 saat uyku yeterli olacaktır.. 3 4 saat uyku gece uykusunda zorluk oluşturmuyor mu
hayal24 Nesi sorun 3-4saat sonra uyumasının anlamadım kaç saat sonra uyuması gerekiyor ki normal olsun szin için ?
Busraaasil hayal24 herhangi bir saglik problemi olabilir mi diye düşündüğüm için sorun benim için canım herhangi bi vitamin vs eksikligi felan ondan suphelendigim için tedirginim ilk cocugum olduğu için pek bilgim yok
drn5410 Busraaasil uyku saatlerini düzenlemenizi tavsiye ederim 1.5 saatten 2 uyku yapması yeterli olacaktır 2 uyku yapıyorsa
hayal24 Busraaasil erkek bebekler çoğunluk olarak uykuya daha meğilli oluyorlar kız bebeklere göre tek uyku yapıyorsa ve gece uykusunu etkilemiyorsa 3saat uyusun bırakın anneler burdan sürekli post açıyor bebeğim niye uyumuyor diye şanslısınız maşallah diyin😂🧿
Busraaasil hayal24 tek uyku yapmıyor 2 uyku yapıyor 2. Uykuyu uyutmak istemiyorum aslında huzursuzluk yapıyor 🙄
hayal24 İki farklı uyku eğitimeninden uyku eğitimi alan arkadaşlarım var ayına göre uyku saati dolduğunda çocuk uynmasa bile gidip kendileri uyandırıyorlar onlarda hep diyo dokunmasak saatlerce uyanmazlar diye siz de öyle yapın