hayal_perest Babbyyyege çorba yapabilirsiniz yanına da yoğurt ve turşu bence. Ama en çok yakışan yoğurt😋
Splash-Splash-Love Babbyyyege Çorba herkes tuhaf bakıyor ama ben pirinç pilavı ve dolmayı birlikte yemeyi aşırı seviyorum ya 🤣🤣😂😂 Abim de hep dalga geçer tatlı olarakta sütlaç ye diye 😂 Fırına sebze de atabilirsiniz ya da tavuk eti kızartabilirsiniz
Splash-Splash-Love Mom4565 Ayy bende yalnız olmadığıma o kadar sevindim ki şu an 😂😂😂😂 herkes tuhaf bakıyor yaa
Splash-Splash-Love Noname21 Ahahah 😂 napiyim çok yakışıyor bence. Yanına da domates salatalık ve soğanli salata aşırı yakışıyor 😂 Agdhdsb
Noname21 Splash-Splash-Love kizim içinde varya zaten soganla domates 😃 bir arkadaşım ekmek arasi makarna falan yerdi aklıma o geldi
drn5410 Babbyyyege kabak dolması Ve bizdede yanında mercimek çorbası bide tavuk mu kızartsam diyom eşim alrısa bakalım yoksa yoğurtla yeriz dolmayı
Liyosunannesi Babbyyyege genelde biber dolmasını makarnayla beraber yaparlar ama bana cok mantıksız geliyor, ben yanında doyurucu bi çorba, salata ve yoğurtla tercih ediyorum
tenceretavakuskana Babbyyyege ben genelde yanına mercımek corbası cacık yaparım eger dolma etlı degılse ette olabılır