Sincapbebek Kızlar postu bulamadım geçenlerde anket yapıp para kazanan arkadaşlar vardı? Hangi sitelerde acaba bugün başlamak istiyorum yetti canıma :(
Sincapbebek Theodora ya akmasa da damlar dedim ama ne yapıcam bilmiyorum evde paketleme desem kime güvenicez. El işi yapsam yapan doldu zaten
Theodora Sincapbebek Damlamiyor bile😁 Ben de igne oyasi yapmaya basladim. Bos oturmaktan iyidir komsum yapip satiyor ben de satarim dedim bir zaman sonra😁
Sincapbebek Theodora hadi ya o kadar diyosun 😄 komşun eşe dosta mı satıyor yoksa sayfası falan mı var
Theodora Sincapbebek Anlasmis bi dukkanla. Oradan siparis alip da yapiyor. Hatta mahallede bir cok kadina yaptiriyor. Yani mesela 50 basortu alip geliyor dagitiyor sonra goturup teslim edip parayi aliyor. Sonra yeni siparis.
Theodora Sincapbebek Hep soyluyor da benim bebegim kucuktu. Simdi diyorum 3-5 yapayim. Harclik olsun kendime🤔
Hibou Dediğiniz anket uygulaması bounty di heralde yanlış hatırlamıyorsam bide makale yazanlar vardı ücret karşılığı oda yazarak kazan nokta kom du 😁
Aslbrc Hibou netten makaleeye baktım ama bir site direk iban istiyor diğer site 10 tl ☺️ pek güvenli gelmedi
Hibou Aslbrc tan bende bilmiyorum burda yazan anneler vardı 30tl yi aşınca hesabınıza aktarılıyordu heralde para tamda bilmiyorum da iban istemesi normal heralde
Sincapbebek Aslbrc aaa a 10 TL niye istiyorlar. Bide makale yazmak için bi konuda uzmanlık gerekmiyor mu ya kendi düşüncelerimizi mi yazıcaz acaba
Aslbrc Hibou chrome uyarı verdi güvenilir site değil diye ondna çekindim iban vermeye diğeride para isteyince şaşırdım burdaki anneler dememişti para felan