minmin-hanim Kızım iki aylık, artık eldivenlerini çıkartmak istiyorum ellerini keşfetsin istiyorum. Ama ne zaman eldivenlerini çıkartsam yüzünü gözünü çizip ağlıyor. Erken mi daha? Siz ne zaman çıkardınız eldivenleri?
Yamanikomm minmin-hanim Ben hic takmadim.bile sk.sk.tirnaklarini.torpuledim kestim artik doktorlar pek onermiyor bence cikartin tabinyinede siz bilirsiniz
Oykuaygun minmin-hanim hiç takmayan bile varmış bende 2.ayda çıkardım geç bile kaldığımı düşündüm ne kadar erken o kadar iyi diye düşünüyorum tırnaklarını kesersin ha gene yüzünü gözünü çizer ama 4.ayda da çıkarsan ellerini keşfedinceye kadar gene yüzünü gözünü çizecek
BarlasMomm minmin-hanim gec bile kalmissiniz 1 aydan sonra hic takmadim ben doktorum 1 ay kontolunde hala takiyormusun eldiven demisti
Minik1Ege minmin-hanim 1 aydan sonra çıkardım tırnaklarını güzelce kesin gerekirse törpüleyin ellerini keşfetsin
kirmizibasliklikiz_ minmin-hanim ay yuzunu gözünü ciziyor diye 4. Aya kadar çıkarmadım. 4. Ayda dedim yeter artik cizerse cizsin cikardim 6.5 aylik oldu hala arada ciziyor yuzunu yırtıyor.. bos yere takmayın zamanla alisacaktir bebeginiz.. surekli tırnaklarını kisa tutun ben gunluk kesiyorum
betulsnr4 minmin-hanim doğduktan sonraki gün çıkardım tırnakları uzundu kestik törpüledik bir daha da takmadık hiç
GzmmK minmin-hanim bizde 2 aylığız bir kaç kez Doğduğunda denedim hep çıkarttı hiç takmadım ben arada çiziyor evet ama gözüne filan sokmadığı takdirde engellemiyorum hatta az önce fark ettim başında izi var 🥰🥰🥰
Birprensesannesiii3850 2.5 aylikti tamamen cikardim eldiveni sık sık kestim tirnaklarini arada ciziyodu ama sonradan alıştı
cagankusunannesiii minmin-hanim hiç eldiven kullanmadım doktor doğduğu an eldiven ve şapka kullanılmayacak dedi yüzünü 3 aylıktan sonra çizmeye başladı sık sık kesiyorum ama yine de çiziyo olsun böyle böyle büyütecekler 🤷🏻♀️
ikizlerinannesi2985 minmin-hanim 40 ından sonra cıkarttım. Düzenli olarak kesin tırnaklarını ve dışarı çıkmadığınız sürede takmayın. Ellerini keşfetsin