Bikahvee Merhaba hanımlar bebeğim altı buçuk aylık defa kafasında konakler çıkmaya başladı ne yapsam geçer sizler geçirdiniz cildi çok hassas olduğu için doğal şekilde geçirmeyi istiyorum önerileriniz neler
Seyma_29_ Bikahvee ben zeytinyağı sürüp 15 dk bekletip ince dişli tarakla taradım bir süre sonra geçti gitti
tineanigra Bikahvee aynı sorunu yaşıyorum mustela nın konak şampuanını aldım bir de zeytinyağı sürüp 15 dk bekletiyorum az bi karbonatla masaj yapıp tarıyorum sonra yıkıyorum.(dr tavsiyesi ile). 2 defa uyguladım şu an yarı yarıya azaldı
Meftun06 Bikahvee Kesinlikle zeytinyağı banyosundan önce zeytinyağını sürdüm hafif masaj yaparak 10 dk belki bekledi sık dişli bir tarakla geriye doğru taradım sonra doğru banyoya 1 kere de geçti gittiiii
Mom7271 Hindistan cevizi yağı ya da zeytinyağını sürün 1 saat bekleyin sonra yıkayıp tarayın 3-4 uygulamada geçiyor ☺️
Yclcnbz Ben zeytinyağ denedim ama zor arınıyor. Mustelanın Konak kremini aldım şu an kafasında hatta sürdüm bekliyor umarım işe yarar. Yorumlar olumluydu
Dlnmrc Oğlumun kafasında da vardı konak, zeytin yağı sürüp taradım çıktı hepsi. Sonra mustelanın konak şampuanıyla banyosunu yaptırdım 3 4defa da bitti şükür
cagankusunannesiii Bikahvee zeytinyağı asidik olduğu için iyi gelmez eğer yapacaksanız ısıtıp soğutmanız gerekir ama en etkilisi mustelanın Konak için olan köpük şampuanı ve Konak kremi
Mervehtp81 Bikahvee benim bebeğimin kople kafası konaktan geçilmiyordu valla zeytinyağı ve karbonatı karıştırıp sürdüm duştan önce 1 saat bekledik yıkanırken kafasını da keseledim yavaş yavaş ve çoğu cıktı bi kaç yıkamada bitti gitti