FZC AA201207 bana sürpriz geldi haberim yoktu benim ne zaman geleceği konusunda hala hazırlanıyor dio çünkü
FZC Zehraa_ Google dan dene bunu yazıyon gülüm bazen tam boy geneli küçük küçük boyda eşantiyon ürün gönderiyorlar kullanıp bir süre içinde yorum yazıyon bebeğim
Nik_mik_yok FZC benimde 4 kutum vardı gelmeyi bekleyen. 3 u geldi ,bı Eylül kutum kaldı ,bakalım gelecekmi 😁
Basak0503 hunilimomm profildeki bilgileri her ay değiştirecek miyiz kutu verildikten sonra, ilk kutum geliyor benimde içindekileri beğenmedim her ay böyle gereksi şeyler mi geliyor 😂
FZC Basak0503 jayır benim ikinci kutum ağustos ile Eylül kutusu geldi soruları değiştirip değiştirip kontrol et
hunilimomm Basak0503 yo değiştirmene gerek yok ben değiştirmedim içerik değişiyor bu en son gelen kutu da bana 2 timiz deterjan 1 tane pril 4 tane bebek bezi bi dış macunu bir tane bebek kremi ve soguk içecek gelmişti
FZC hunilimomm sana da gelmeyen kalmamış maşallah toptan mı geldi yoksa her pakette tek tek bunlar mı vardı
hunilimomm AA201207 ben internet sitesinden kontrol ettim hep orda bi kod olması gerekiyor Aras kargo ile bakıp kontrol edebilirsiniz